tisdag 30 december 2008

Definitionsfråga?

Har man varit inne för länge på ICA Maxi om man måste skrapa rutan när man kommer tillbaka ut till bilen?

Idag gick vår dag ut på att storhandla på ICA Maxi. Tillsammans med alla andra. Som också nyårshandlar. Glada i hågen och stärkta av McDonald's gick vi in. Ca 2500 kr fattigare och en fullastad kundvagn senare gick vi ut... Vi lyckades för en gångs skull hålla oss till listan (nästan i alla fall...). Men sedan lyckades vi även göra lite fynd: Peter Jöbacks senaste julskiva för 70 kr, två tröjor och ett par jeans till Skruttan för sammanlagt 160 kr och två toppar plus en stickad långtröja/tunika och gosiga vantar till mig för sammanlagt 370 kr. Så dagen blev ganska lyckad tillslut! Nu ska bara all maten packas in och kylen rensas ur (fast i omvänd ordning...).
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Kul med lite fynd på Maxi.
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. Haha, nej, dte kan ju frysa på ganska snabbt faktikst.... men många kan ju nog tycka man varit där för länge =)

  SvaraRadera
 3. Ica Maxi är bra!
  Nej, inte har man stått för länge bara för att man får skrapa om. Men får man parkeringsböter kan det vara dags att fundera på sina vanor. :D
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 4. Vi ska få Ica Maxi här i Östersund. Nice. Men de gånger jag köpt barnkläder på Maxi har jag tyckt att kvaliteten är sådär. Man får väl vad man betalar för kanske.

  SvaraRadera
 5. Sus: Eller hur!

  Karin: parkeringsböter har jag ännu inte råkat ut för i alla fall :D

  Annica: Håller med om barnkläderna - en del har varit OK och en del lite sämre. Men det funkar som dagiskläder - då behöver man inte vara rädd om dem ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!