tisdag 4 november 2008

Status på Knyttet och Susanne - vecka 14

Susanne: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort.

Susanne kommenterar: Nope, inga ränder på den här magen än... Fick aldrig det förra gången heller. Vill inte ha det heller. Klarar mig gott utan. Faktiskt så uppskattar jag en randfri mage väldigt mycket - framför allt om ränderna består av bristningar. De klarar jag mig definitivt utan. Så det så! *går genast och maniskt smörjer magen med bodybutter* I övrigt har det extremt envisa illamåendet inte gett sig än... *muttrar icke rumsrena ord*

"Knyttet": Öronen är placerade där de ska vara och fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin.

"Knyttet" kommenterar: Trevligt att öronen har hittat hem. Känns bra att ha något på plats liksom. Och kissa kan jag, jorå serru så att... Detta är livet - kissa i vattnet jag simmar och öron på rätt ställe - kan man begära mer?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

9 kommentarer:

 1. Nämen är du med barn!!!! GRATTIS!!! Jag har varit riktigt usel på att läsa bloggar nu ett tag, hinner inte riktigt med...

  SvaraRadera
 2. Fick en mörk rand med Max, och den är borta nu. Så alla ränder är inte av ondo ;-) Har inte fått nån än denna gång, tyder det på en tjej kanske? =P

  SvaraRadera
 3. Åååå fina magen!!!!! Det verkligen strålar om dig!!!! *saknar min mage i smyg...sssch säg inget till Jonas*

  SvaraRadera
 4. Mysigt!
  Men min mage blev såklart randig.
  Bägge gångerna.
  And it still is...

  SvaraRadera
 5. Oj va tiden går fort. Snart är bebisen här ju.kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tänkte tipsa dig om min web-butik som jag har öppnat. Barnkläder, samt kläder för tjejer och killar.Snurra in och kika om det är något du gillar!

  15%rabatt oavsett orderns storlek!
  Gäller fram tills 20nov.
  Rabattkod: TIDIGAJULKLAPPAR

  SvaraRadera
 7. Vilken fin mage du har.
  Jag ska hoppas på att illamåendet snart går över.

  SvaraRadera
 8. men GudGudAmen, var det du som var den förföljande personen! ouppfff, vilken lättnad när jag klickade på den otäcka ikonen. vad skönt, nu kan jag sova lugnt!!!!


  kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam och vad kul att se bebben växa därinne, knyttet är ju redan en gullesnutt!!

  SvaraRadera
 9. Helena och Karin: Tackar!!!
  Magda: You wish ;)
  Nicole: tack gulliga du - det värmer :)
  Sus: Men ränder kanske kan vara bra också - det är resultatet av väldigt fina ungar ;)
  Jenny: ja, det går snabbare än man tror...

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!