lördag 29 november 2008

Hur var gårdagen?

Det var väldigt roligt att få närvara vid Pappersgubbens doktorspromovering. Det kändes extra högtidligt då själva ceremonin hölls i Blå Hallen, och banketten efteråt var i Gyllene salen. Det var ca 130 doktorer som fick hatt och diplom, så ceremonin tog sin lilla tid kan man väl säga. Och extremt obekväma stolar gjorde ju inte saken bättre kan jag lova.

Men när det väl var över var det dags för en supergod middag i Gyllene salen. Till förrätt serverades löjrom, hackad rödlök, gräddfil och gräslök tillsammans med ett rostat, mörkt bröd. Det var verkligen smarrigt - jag är en stor fan av löjrom! Till varmrätt fick vi kalvytterfilé med Karl-Johan-svamp-risotto, ugnsrostade rotfrukter och skysås. Även denna rätt var god, men inte lika superb som förrätten. Till efterrätt blev vi serverade en äppeltarte som kom in på silverbricka med stora nyårsbloss som sprakade. Till det serverades en god vaniljglass. Även denna rätt var mumsig, men alldeles för liten .

Efter maten bjöds det på kaffe i Blå Hallen samt efterföljande dans till liveband. Dansen blev det inte så mycket av för vår del, då jag hade alltför höga klackar . En gravid Susanne började krokna efter kaffet, så det var dags att bege sig hemåt vid 24-tiden...

Här kommer ett par foton:Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Vilket vackert par!!!
  Maten lät ju inte dum... *dregel* ;)

  SvaraRadera
 2. Herregud Karin...Jag läset MAKEN!
  Och grattis till honom förresten =)

  SvaraRadera
 3. Karin, Becca och Sus: Tack så mycket! :)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!