måndag 17 november 2008

Det är inte alltid så lätt

Det är inte alltid så lätt att vara en liten tjej. Idag var en sådan dag för Skruttan. Ni vet en sådan där dag då allt bara är upp-och-ned. Man har nära till gråten hela tiden. Det känns inte bra i kroppen, men man vet inte riktigt vad som är fel. Pappersgubben hämtade på dagis, och redan då var det lite hängigt hos fröken. Sedan kom jag hem och tog över (Pappersgubben är på disputationsfest), och kvällen fortsatte på samma tema. När det blev läggdags kulminerade humöret, och Skruttan blev ledsen över i stort sett allt - tandborstningen, nattblöjan, nattlinnet, you name it - det var bara fel! Hon var så trött att hon knappt visste vem hon var helt enkelt. Jag tog henne gråtandes i famnen och vyssjade och vaggade. Till sist ville hon ned i sängen. Väl där strök jag henne över pannan och håret och efter 10 minuter sov det underbara barnet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Man kan ju inte vara på topp jämt!

  Tror du inte jag satt och funderade länge på bakgrunden på fotot. Ser ju ut som hemma hos oss, men vi har ju inga väggord. Ibland är man inte så smart. ;)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Stackarn =( Ja, ibland har man en dålig dag helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. aaah; men hon verkar ha en supermamma iaf!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!