onsdag 15 oktober 2008

Liten uppdatering...

...om vad jag pysslar med kommer här:
 • Möhippa för en vän i lördags - superkul och mysigt. Provade på silversmide och alla tjejer gjorde en berlock till blivande brudens armband. Gick på glassprovning på Stockholms glasshus. Käkade supergod mat lagad av en superkock! Minns fortfarande smaken i munnen av rådjursfilén... mmmmm....
 • Slappade på söndagen
 • I måndags firade vi att mor min blir ytterligare ett år, och mumsade därför tårta hemma hos mamma.
 • Tisdagskvällen bestod av ljusparty för Partylite hemma hos syster Dagisfröken - shoppade loss lite och införskaffade lite ljus med juldofter. Längtar till beställningen kommer hem!
 • Onsdagskvällen bestod av att jag tog hand om syster Mini-Me, som fått öroninflammation. Mamma och min styvpappa åkte nämligen till Kanarieöarna på semester en vecka, då de firar 25-årig bröllopsdag. Syster var ensam kvar hemma, och jag (läs Pappersgubben) fick rycka ut och köra till akuten. Stackars syster har drabbats av både inflammation i hörselgången och öroninflammation, och blev ordinerad örondropppar och antibiotika.
Som ni ser är det fullt upp just nu! Och så kommer självklart veckans höjdpunkt på lördag - våra vänners bröllop!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

 1. Oj, det var inte lite du har hunnit med att stå i.
  Hoppas syster Mini-Me kryar på sig, det lät inget trevligt.

  Ha det så trevligt på bröllopet på lördag!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!