lördag 20 september 2008

Kalas!

Idag var det dags för kalas. För Tobias som fyller hela ett år! Jag var inte säker på om jag skulle kunna följa med pga av influensan jag haft, men jag hann bli frisk i tid och kunde hänga med Skruttan och Pappersgubben! Och glad var jag för det, då jag fick träffa tjejerna, som jag inte sett på ett bra tag - både Magda, Becca och Jenny. Skönt att få umgås med folk och babbla lite efter isoleringen de senaste dagarna. Barnen verkade ha superroligt tillsammans, och för bästisarna Max och Skruttan var det ett kärt återseende. Vi mumsade god hembakad tårta och fikade - och umgicks såklart! Lite foton kommer här (observera att det inte är crappiga mobilfoton längre - vi har köpt en ny kamera!!! Men mer om det senare...):
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Tack för att ni kom och för väldigt fin present! Vilket fint collage du gjort! Just det, tänkte på att ni hade en kamera, men glömde fråga. :D

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Tur att ni hann bli friska, det var jättetrevligt att träffas!(Även om jag inte var på topp av olika anledningar...) Det var alldeles för länge sen sist =)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!