måndag 23 juni 2008

Tänk att man aldrig får nog av att shoppa!

Direkt efter jobbet tog jag bilen raka vägen till Bauhaus. Inte särskilt spännande, men jag hade bara ett mål där - att köpa vi dekorationssten till en av våra rabatter i trädgården. Och det gjorde jag. Köpte sten alltså. Vet ni hur mycket en stor påse sten väger? Skittungt!!! Varför tar man aldrig en kärra för? Väl inne i bilen med stenen var ärende 1 avklarat.

Ärenede 2 bestod i att köpa nya solbrillor på H&M. Mina trogna, gamla brillor har tillslut gett upp. Redo för ättestupan liksom. När jag ändå var på H&M köpte jag även två linnen... Summa: 25 kr (normalpris 50kr) för brillorna, 50 kr för vita linnet och 70 kr för rosa linnet. Helt OK!

Ärende 3 bestod i att köpa Alindrin på Apoteket. Inte så avancerat kan man tycka. Och det blev det inte heller - jag köpte min Alindrin och gick därifrån.
Det är bara det att precis bredvid ligger Hemtex. Och de hade rea. Stooor rea! 50% på nästan allt!!! Så där kunde jag ju inte låta bli att gå in... Resultatet: en brun, mönstrad vaxduk 99 kr (normalpris 199 kr), en benvitt lakan för dubbelsäng 99 kr (normalpris 279 kr), randig sommarduk 50 kr (normalpris 100 kr) och slutligen två små, beiga dukar 50x50 cm för 30 kr st (normalpris 60 kr st). Också helt OK!
Bredvid Hemtex ligger förstås Lindex, och de hade också rea... Så dit kunde jag ju inte heller låta bli att styra mina steg. Gick därifrån med två nya, superfina klänningar till Skruttan - en brun med volanger som kostade 50 kr (normalpris 129 kr) och en blommig, lila som kostade 79 kr (normalpris 129 kr). Totalt gick kalaset bara på 79 kr, eftersom jag hade en rabattkupong på 50kr. Definitivt helt OK! Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

7 kommentarer:

 1. Ja, det är lustigt det där med shopping. Varje gång tänker jag att nu har jag ändå shoppat klart på ett tag... men så åker man ju dit igen rätt snabbt =S
  Fina fynd du hittat! Gillar speciellt Vendelas klänningar!

  SvaraRadera
 2. Mkt fint du hittat där, ha det gott.

  SvaraRadera
 3. hahaha.. jag har lite dekorationsstenar utspridda i lägenheten. Varje gång sambon ser dem (och lägger märke till dem) säger harn bara "STEN! Vem BETALAR för STEN!!" :D nu kan jag visa honom din blogg och inte känna mig så ensam ;P

  SvaraRadera
 4. Magda: Tackar!
  mia dh: detsamma :)
  vaniljlatte: hahaha, om han vill kan han få samla lite vit sten på något bra ställe åt mig ;)

  SvaraRadera
 5. Jisses vad mkt fint du hittade =)

  SvaraRadera
 6. ulrika: ja, jag hade verkligen flyt ;)

  SvaraRadera
 7. Ja shopping får man verkligen aldrig nog utav.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!