
Här kommer receptet på fiskgrytan...
Susannes nyttiga fiskgryta med Hoki 4-5 pers

1 pkt Hoki
1 pkt krossade tomater
1 dl majs
3 små knipplökar
Hericotes vertes
färsk timjan
salt & peppar
Skär fisken i små kuber. Häll ned krossade tomater och kryddor i en kastrull. Tillsätt fisken. Låt sjuda tills fisken nästan är färdig. Tillsätt majs och hericotes vertes. Låt åter sjuda tills fisken är klar och hericotes vertesen har blivit lagom mjuka. Smaka av med mer salt och peppar om det behövs. Servera med ris. I detta fall har jag använt svart råris från Markatta, vilket är Krav-märkt och supergott!!! En nyttig måltid med hjärtat på rätt ställe kan man säga

Läs även andra bloggares åsikter om matlagning, recept, mat, fisk, WWF, miljö, miljövänlig, Krav, hoki, torsk
Låter jättegott. Jag köper alltid hoki. Inte lika skarp fisksmak om man kan säga så;-) Ska testa receptet.
SvaraRaderaJag gör en busenkel fisksoppa som är så god. Ska leta reda på receptet.
annica: ja, gör det - jag gillar att laga fisk! *väntar ivrigt*
SvaraRaderafin blogg du har:o)))Ska testa din fiskgryta ikväll:o)))
SvaraRadera