söndag 15 juni 2008

Åsså slutligen en sjukstatus efter alla foton...

Skruttans vattkoppor blir bättre och bättre, och nu är det mest sårskorpor kvar som ska läka. Skruttan har inte spytt något mer idag. Hon har ätit lite smått (ost, saltgurka, glasstrut, kokt ägg), och druckit en hel del vatten. Så på det hela taget ser det bra ut. Nu håller vi bara tummarna för att det inte kommer några returer av det lilla vi fått i henne idag under natten vi har framför oss... Vi lade henne som vanlig vid 20 och hon somnade direkt. Vaknade sedan vid 21:30 och var jätteledsen. Pappa fick inte natta om, det var bara mamma som dög! Jag satt i en timme (tills nu) och sedan gav jag upp och lämnade under vilda protester från Skruttan över till Pappersgubben. Nu sitter jag i arbetsrummet och bloggar för att få lite egentid medan Skruttan skriker i vardagsrummet efter mig och Pappersgubben febrilt försöker trösta - tyvärr utan framgång... Så jag får väl bita idet sura äpplet och lämna datorn - Skruttan kommer ju faktiskt före egentiden!
Bilden kommer från littlenova.blogg.se

Uppdatering under tiden inlägget skrevs: Nu verkar det som om Pappersgubben lyckats - det har blivit tyst från vardagsrummet! Sitter nog kvar en stund, för om jag visar mig innan hon somnat börjar det väl om igen...

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

  1. Nämen fy vad ni har varit sjuka nu tycker jag! Hoppas att ni kryar på er. Kram

    SvaraRadera
  2. Helena: Ja, jag håller helt med dig ;) Tackar!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!