söndag 15 juni 2008

Det tar visst aldrig slut

Först var det halsfluss (för mig) och öroninflammation för Skruttan. Lagom tills att vi blev lite bättre fick Pappersgubben en kraftig förkylning. När han nästan återhämtat sig från den, fick Skruttan vattkoppor.

Mitt i allt detta har Pappersgubben först disputerat och sedan fyllt 30 (i torsdags). Och vi har inte hunnit fira hans födelsedag än. Men nu i helgen tänkte vi göra ett tappert försök. Vi började med att planera in igår. Vi bjöd in hela familjen på fika och lite snacks framför Matchen (Sverige-Spanien). Skruttan har koppor kvar, men alla i familjen har haft vattkoppor, så det är inte ett problem.

Men si det gick ju inte enligt planerna. Skruttan hade inte ätit på hela fredagen (intagen bestod typ av en mandarin och en glass - på hela dagen). Jag blev lite fundersam, men tänkte att är det magen så borde något komma upp efter en hel dag... Men det dröjde ända till lördag lunch tills det stod som en kvast ur munnen på Skruttan. Därför bokade vi om firandet av Pappersgubben tills idag, eftersom Skruttan inte spydde något mer på resten av lördagen.

Men kl 03 i natt var det dags igen! Spyor på hela vårt sovrumsgolv - nice! Pappersgubben fick moppa upp (jag har jättesvårt för spylukt...) och jag fick duscha Skruttan fri från gamla matrester... Kl 03 på natten - det tåls att upprepas! Självklart var det inte helt över, utan en halvtimme senare kom det en skvätt till. Dock krävde denna inte så stor insats då vi hann plocka fram en kräkspåse i tid.

Så nu kan vi lägga maginfluensa till listan också... Och stackars Pappersgubben har ännu inte fått fira sin födelsedag... Och stackars Skruttan verkar visst aldrig få bli frisk...Men det positiva är att vi faktiskt lyckats städa ordentligt här hemma, eftersom jag och Pappersgubben mår OK förutom kraftigt sömnunderskott!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

  1. Nämen stackars Vendela =( Hon är väl rejält sliten efter alla sjukor. Säkert är det lättare att bli smittad av nåt nytt om man liksom aldrig får återhämta sig...

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!