lördag 31 maj 2008

Ännu en härlig dag i solen!

Idag har vi haft en superhärlig lördag med massor av sol och barnlek! På förmiddagen var vi på föräldragruppsträff (som jag nämnt tidigare så träffas vi från föräldragruppen då jag fick Skruttan fortfarande med jämna mellanrum - både barn och föräldrar!), där det bjöds på god fika på terassen/i trädgården hemma hos ett av paren. Skruttan busade en del med Leo, som är en av hennes goa vänner, och Pappersgubben lyckades fånga en del härliga bilder på dem. Han lyckades även få en sommarrosig Susanne att fastna... Det var skönt att vara ute hela dagen, men skuggan var att föredra! Vi fick kämpa för att Skruttan skulle sitta still ett tag och dricka lite i skuggan *hihi*
Efter föräldraträffen tog vi en tur till ICA Kvantum för inköp av mat. Det var nästan helt tomt i kylen efter alla turer med sjukdomar och annat här hemma... Men nu är det uppfyllt och ordningen är återställd!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

  1. Underbart med sol och barnlek. Gillar din blogg. Sov gott och ha en undebar dag imorgon!

    SvaraRadera
  2. Daniel: Tackar så mycket - det värmer ;)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!