söndag 11 maj 2008

Lördagen som kom, var superhärlig och gick...

Igår var det som vanligt full fart i vår familj. Denna lördag bjöd nämligen på både 2 års- och 30 årskalas! Först ut var Max tvåårskalas, där vi bjöds på massvis med smaskig mat signerad Magda. Max och Skruttan hade jätteskoj tillsammans och man märker att de gillar att leka ihop. Det är så härligt att se dem tillsammans när de busar och skrattar ihop. Själv hann jag faktiskt umgås en del med mammorna också, och vi hann faktiskt sitta och kackla en hel del! Tack Magda med familj för ett mysigt kalas och som vanligt den goda maten!När det första kalaset var över tog vi sedan oss vidare till nästa. Där stod grillning i parken tillsammans med goda vänner på schemat. Vi grillade, babblade med goda vänner vi inte sett på ett tag, spelade fotboll med Skruttan, picknickade (lövbiff, bröd, bearniesesås, tomater - vad mer kan man begära? Möjligtvis lite rött då...), babblade lite till, åt och hade det supertrevligt!Kröp till kojs ganska sent med ett leende på läpparna från en underbar heldag med flera av mina goda vänner - tack för att ni finns! Det är sådana här dagar man minns!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Å vilket fint kort på mig och Meja. Kan inte du maila det till mig? Dom andra korten var självklart fina oxå.
  Det var kul att träffa er igen.Alltid lika trevligt. många kramar

  SvaraRadera
 2. Tack för att ni kom och firade med oss! Ja, det är verkligen underbart att se våra små ha så roligt ihop. Det är uppenbart att de tycker mycket om varandra =) Och vad mysigt det såg ut med picknick!!

  SvaraRadera
 3. Åh, känn dig inte dum över det, hur mycket har jag kommenterat då... Jag har varit lite dålig på att läsa också måste jag erkänna, har lite för mycket att fundera över för tillfället tyvärr...

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!