fredag 25 april 2008

Leka med foton i Photoshop

Jag jobbar väldigt mycket med Photoshop när jag gör mina scrappar. Dessutom har jag hållit på med bildredigering (som hobby) ett bra tag, och det var på den vägen som jag sedan kom in på digital scrapbooking. Idag har jag suttit och lekt lite med ett foto av Skruttan i Photoshop. Man kan göra väldigt mycket av ett ganska så ordinärt foto med det här programmet, och det är verkligen jättekul! Dessutom är det skoj att se vilken skillnad det blir när man "hottat upp" ett foto. Jag har här jobbat med ett ganska ordinärt foto som jag har behandlat på tre olika sätt. Först har jag gjort ett med en lite mer "vintage-look" i sepia, där jag också förstärkt de delar jag vill framhäva i foto, nämligen ögonen, ansiktet och glassen. I nr 2 så har jag boostat foto lite med mer färg och framhävt ögonen lite mer. I den sista har jag gjort fotot lite "äldre", så att det ser ut som om det är ett foto som är taget nån gång på 70-talet.
Klicka gärna på bilden så ser ni skillnaderna tydligare...Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

 1. Du är så duktig! Du kan väl göra några tutorials till oss vanliga dödliga?

  SvaraRadera
 2. Coolt! Säger som Becca, kan vi inte få gå en kurs hos dig? =P

  SvaraRadera
 3. Åh vad avis jag blir, bara 15 minuter till IKEA... Eller det kanske är bra att jag har en timmes bilresa dit också annars vore jag väl pank...

  Ha en toppenhelg!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!