tisdag 22 april 2008

IKEA

Igår kväll åkte jag och Skuttan till den stoooooora affären där man alltid handlar det man inte behöver - IKEA. Vi mötte även upp min mamma, syster Hund och syster Mini-Me. Som sig bör började vi turen med en middag i resturangen. Skruttan passade på att busa lite i lekhörnan. Därefter tog vi oss samman och gav oss ut i djungeln. Jag åkte dit för att köpa en huvudkudde till sängen (snor alltid Pappersgubbens - den är ju mycket skönare. Kanske på tiden att jag köpte en till mig också...), men självklart kom jag hem med en massa annat matnyttigt också. Ett verktyg jag är mycket spänd på är den sk tysken som både tar bort kärnhuset och klyftar äpplet på en och samma gång. Kunde bara inte låta bli att köpa en efter att ha läst om den i Annas Kaosblogg. Köpte även lite servetter (såklart, vad annars köper man på IKEA?), en äggskivare till Pappersgubben, en liten termos till picknickdagar och en prynadskudde från fyndhörnan (79:- ett kap!). Köpte självklart en hel del till, men det är ingen idé att jag rapar upp här - ni har nog redan tröttnat på det som jag hittills radat upp...
Här kommer lite foton på Skruttan som roar sig i lekhörnan:Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

  1. Åh, jag verkligen älskar IKEA! Man behöver inte ha nåt ärrende där, bara åka dig och strosa. Lunchen är så billig och de har så mkt billiga småprylar man kan plocka på sig =P Sen är det perfekt att gå till lekhörnan en stund med gangstern!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!