söndag 30 mars 2008

Underbara vårväder!

Vilken härlig dag det varit idag!!! På två dagar slog vädret om från värsta vintervädret till fantastisk vår... Lilla familjen tog en promenad idag och då hittade vi några tussilago - de första jag sett i år!

*paus - Pappersgubben kom in och masserade mina axlar - underbare karl!*

Som ni ser håller jag på och pysslar för fullt med min blogg. Är inte helt nöjd ännu, så jag fnular lite till ett tag... Just nu tycker jag att det kanske blev lite väl grönt, så vi får se vad som händer... Bli inte förvånande om jag helt plötsligt bytt färgtema än en gång - jag är ju en tjej med en enorm beslutsångest *hihi* Har faktiskt lärt mig ett och annat om hur man fixar till layouter på bloggar under resans gång... Det är ju riktigt roligt ju!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

 1. Vad kul med lite uppfräschning. Ser härligt vårigt ut.

  SvaraRadera
 2. Tycker bloggen ser härlig ut.. Jag påbörjade lite uppfräschning på min med, men tog lite tid, då jag inte har en susning om hur man gör.. Just nu kunde jag inte bry mig mindre om hur den ser ut.. :D

  SvaraRadera
 3. Ser fint ut här, ha en toppendag:)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det låter med tussilago som kikar fram. Här har precis all snö smält bort så förhoppningsvis kommer blommorna här också snart. =)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!