söndag 16 mars 2008

Tobias dop

Igår hade vi den äran att vara inbjudna till Tobias dop. Det var en jättemysig tillställning och en fin cermoni i kyrkan. Skruttan och Max (som också var där) började såklart busa med varandra redan i kyrkan! Som tur var hade Magda med sig lite mutor (äpple och riskakor), så de små busfröna höll sig ganska så lugna - mer kan man ju inte begära av två snart 2-åringar. Efter kyrkan bjöds vi på fika. Och nu blev det minsann full fart på de två busarna - de for runt i 180! Och vi föräldrar hann knappt med att hålla jämna steg, fastän vi turades om med passandet... Men de leker verkligen superbra tillsammans Max och Skrutt och man märker att de verkligen har roligt ihop!
Tobias skötte sig utmärkt och sov sig igenom nästan hela fikat. Det är inte lätt när man har ögoninflammation på sin dopdag! Efter fikat fick barnen en liten gottispåse med bland annat såpbubblor, vilket var väldigt populärt!
Tack Becca med familj för en jättemysig dag, och tack för att vi fick vara med att dela den här dagen med er!
Lite foton från dopdagen (tyvärr inget på Tobias, eftersom han sov större delen av tiden...):

3 kommentarer:

 1. Tack för att ni kom igår, och jättetack för presenten! Kul med lite annorlunda presenter, mycket uppskattat!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Förresten, du får hemskt gärna maila lite bilder om du fick några bra, särskilt från kyrkan och på Alicia.

  SvaraRadera
 3. Tack för bilderna! De är ju för söta våra små troll =)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!