torsdag 27 mars 2008

Jippieee!!!!

Vi har äntligen fått en dagisplats till Skruttan!!! Ni som hängt med ett tag vet ju att vi haft ett rätt så komplicerat vardagspussel hittills. Förhoppningsvis ska det nu bli lite enklare när vi börjar inskolning och annat den 14 maj... Det känns så skönt att äntligen få en plats till henne!!! För mig känns det samtidigt lite vemodigt, men jag vet att det är bra för henne. Hon älskar dessutom att leka med andra barn, så det kommer bara att göra henne gott med dagiskamrater!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

 1. Åh grattis!! Vad roligt! Jag tror också att det är bra för henne. Max älskar sitt dagis =) Han lär sig massor där, personalen har ju pedagogisk utbildning som en annan inte har =P

  SvaraRadera
 2. Grattis till dagisplatsen, det är inte roligt när man ska behöva hålla på och pussla som en tok för att få vardagen att fungera.

  Ha en bra dag. =)

  SvaraRadera
 3. Vad skönt!! Jag har varit lite orolig för Mayas del jag med. Jag har vetat sedan innan hon föddes när jag behöver platsen så jag sökte i god tid men det verkar ju inte spela någon som helst roll. Fick i alla fall veta i veckan att hon får plats när jag vill ha den och på mitt förstahandsval, kanonskönt är det!

  SvaraRadera
 4. Grattis. Va skoj och skönt.Fattar inte hur ni klarat av att pusslat som ni gjort men uppenbarligen funkar det ju.Hoppas att det är ett bra dagis och att ni kommer att trivas..Det är ju verkligen A och O. Kram kram

  SvaraRadera
 5. Grattis, grattis! Vad kul, och spännande!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!