söndag 17 februari 2008

Helgen!

Igår stod 40-års party på schemat. Pappersgubbens kusin, som fyllde år, ordnade stort partaj på Kräftriket (Roslagstull, för er som känner till Sthlm). Det bjöds på supersmarrig tre rätters middag; kräftsoppa (eller som det stod i menyn: käftsoppa) till förrätt, helstekt oxfilé med potatisgratäng till varmrätt och slutligen fruktsallad till efterrätt. Därefter serverades kaffe/te med avec och tårta. Behöver jag nämna att jag var ganska så mätt efteråt? Efter middagen stuffade vi ett tag på dansgolvet innan vi gav oss av hemåt för att sova lite.
Idag hämtade vi Skruttan hos hennes mormor, där hon tillbringat gårdagskvällen och natten. Sedan åkte vi till EKO och införskaffade lite bra saker, bla en bit vaxduk (supersöt!) som jag ska klä Skruttans bord med. När vi kom hem tittade vi lite på inspelade melodifestivalen från igår. Resten av kvällen har vi städat (trist, tråkigt och alldeles, alldeles dötrist!)...

2 kommentarer:

  1. Vilken kväll ni vrekar ha haft!!! Ååååå det fuktas i munnen av oxfilen o potatisgratängen!!!

    Ang bullarna så är ni välkommna på onsdag på ME&I träff om du vill smaka på dom o shoppa lite! :-)
    Kl 18.00 med eller utan barn! :-)

    SvaraRadera
  2. Käftsoffa... hahaha
    Vi har städat typ hela helgen, så klaga inte ;-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!