söndag 27 januari 2008

Elaka, elaka virus!!!

Det här var visst något riktigt envis och elakt virus som drabbat oss... Lilla Skruttan börjar dock äntligen återhämta sig lite, och efter 4 dygn med hög feber (39-40°C) har hon idag varit nästan feberfri *jippi*. Hoppas att det håller i sig! Idag har hon faktiskt varit hyfsat pigg och glad - skönt!!! Vad gäller Pappersgubben så är status oförändrad, och han kommer nog att vara hemma från jobbet imorgon. Själv har jag blivit markant sämre, och har ont i hela kroppen, och huvudet känns som en svullen, tung boll full med slem . Så jag blir också hemma från jobbet imorgon, vilket betyder att vi har full sjukstuga här hemma imorgon med - någon som vill komma och hälsa på?
Bilden kommer från www.unicef.org

3 kommentarer:

 1. Nämen usch då, bort med dig dumma virus!!!

  SvaraRadera
 2. hua.. läste att lillan e sjuk/ e dock på bättringsvägen. Usch inge kul alls me alla virus som går nu å i julas. bläää.

  Hoppas ni alla kryar på er snarast!
  'kram

  SvaraRadera
 3. Fy vilket fult virus! Det är lite likt det vi drabbats av, men vårt virus har lite längre huggtänder och är mer limegrönt i färgen =P =D

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!