torsdag 27 december 2007

Rapport från julhelgen

Julafton: Firade vi här hemma hos oss tillsammans med min pappa, syster Hund (medelst hund), svärmor och svärfar. Det var supermysigt och en jul helt i min smak - ganska så lugn och skön! Vi åt massor med gott. Hela bordet var fullt av god mat, och jag orkade inte ens smaka av allt för jag blev så mätt. Men det var verkligen gott!!! Vi fick en massa fina julklappar och en av favoriterna är faktiskt ett samlingsalbum med Cornelis Wresvijk (tror jag stavade rätt...). Dessutom fick jag ett väldigt sött halsband av Pappersgubben (se bild nedan) som kommer att bli en ny favvo i smyckesskrinet. Skruttan hade väldigt svårt att somna, och var därför uppe till kl 01 - men sedan däckade hon!
Juldagen: Jullunch hemma hos Pappersgubbens farbror. En riktigt god trerätters stod på menyn, och till varmrätt serverades kalkon.
Annandag jul: Dags att fira jul med resten av min släkt... Vi träffades hemma hos mamma. Det var alla tre syrror, mormor, morfar, styvpappans syster och såklart vår familj. Vi bjöds på lite fika och sedan ännu mer julklappar. Även då fick vi en massa fint och en favvo från denna dag var en röd kofta som är supermysig.
Idag: Bjudna på ettårskalas/31-årskalas (far och dotter fyller på samma dag). Även här bjöds det på fika. Vi gav Emma (födelsedagsbarnet) ett lektält från IKEA. När de var här och hälsade på så belv både föräldrar och barnet förtjust i Skruttans tält, så varför inte köpa ett likadant till dem?! På kvällen idag har jag och Skrutt hållit oss på behörigt avstånd från Pappersgubben som antagligen blivit magsjuk... *blä*
Imorgon: mellandagsreashopping med systrarna står på schemat!!!
Jag på juldagslunch - kolla in mitt fina halsband!

1 kommentar:

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!