söndag 16 december 2007

lördag och söndag - myshelg för hela slanten!

Igår hade vi glöggmys här hemma för våra närmaste vänner, och det blev fullt hus vill jag lova! Det kom tillslut ca 25 vuxna och knappt 10 ungar (efter en del sista minutenavbokningar, som det alltid blir när man har småbarn)... Men vi hade förberett oss väl; bakat två satser pepparkakor, två satser saffransbullar, två satser mjuk pepparkaka och slutligen inhandlat en väldans massa glögg (både helt alkoholfri och starkvin, så att även barnen kunde smaka om de ville), godis och nötter. Pappersgubben kokade dessutom en stoooor sats av hans specialitet - saffranskola. Det blev en mycket lyckad kväll, med mycket trevligt sällskap. Det var väldigt kul att träffa alla vänner innan jul och allt tar vid.
Idag har vi haft fullt upp med shopping av julklappar. På förmiddagen tog vi en tur till IKEA. Efter det hade vi ett kort break för att babysimma, och sedan bar det iväg till Kungens Kurva igen. Den här gången åkte vi bland annat till Toys 'r Us för att köpa julklappar till Skruttan. Vi avslutade kvällen med en riktigt mysig familjemiddag på PizzaHut, där vi åt pizza (såklart!) och Skruttan fick pannkakor. Efter maten tog vi en promenad i Heron City, och ungen fick busa runt lite. Innan vi drg oss hem hann vi också med att springa en runda på Willys.... *puh*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!