fredag 7 september 2007

Säljes: 1-åring till lägstbjudande!

Dagens tema är annonser...
Säljes: 1-åring med snuva och grinigt humör Säljes till lägstbjudande. Barnet trotsar allt mamman gör. Bråkar vid maten, och kastar gärna gröt på golvet. Kan gå och springa, men föredrar att hålla fast mammans byxben.
Säljes: mammans dåliga samvete...

Idag har jag tillslut också upptäckt Tradera (bättre sent än aldrig)! Det är ju jättekul ju!!! Jag hittade några kläder där som jag nu vunnit budgivningen på: en topp för 8 kr, en topp för 32 kr och slutligen pop tröja med matchande kjol för 51 kr. Så här der de ut (OBS! fotona kommer från säljarens annons på Tradera)

3 kommentarer:

  1. Haha tänkte faktiskt skriva ett liknande inlägg idag, men det blev inte av. Fast skillnaden är att Alicia inte är sjuk, hennes senaste grej är bara att hänga i mina byxben. Jätteirriterande! Men det är väl som många säger, hon känner av att något är på G.

    Tradera är kanon, jag är helt besatt och bjuder på en massa saker varje dag! Mycket är ren chansning och jag får inte långt ifrån allt, men ändå. Har hittat mycket nya saker med lappar kvar och så.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Den rutiga blusen är så söt, min bebis hade en sån i somras som hon ärvt av sin stora kusin, men nu är den tyvärr urvuxen. Krya på bebisen!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!