söndag 12 augusti 2007

Sockerchocker

Sockerchock nr 1: I lördags var vi hela lilla familjen på barnkalas hemma hos Lilla Skruttans kompis Daniella (familjerna lärde känna varandra genom babysimmet). Daniella har nämligen också "fyllt barn", dvs fyllt 1 år! På kalaset bjöds det på jättefin rosa prinsesstårta ochmassor med kakor och bullar. Lilla Skruttan fick äta lite tårta och Mariekex (mamman glufsade däremot i sig både det ena och det andra - tacka f*n för att mina byxor krymper i klädkammaren). Innan vi åkte hemåt, fick Lilla Skruttan fiska i fiskdammen också - ännu mer sötsaker (och lite russin förstås). På något konstigt sätt försvann dock de allra sötaste sakerna ur Lilla Skruttans påse... Hmmm, måste vara godismonstret (läs: mamman och pappan). Det var i alla fall ett trevligt kalas och kul att se Daiella och vår skrutta leka tillsammans!
Sockerchock nr 2: Idag kom en del av Pappersgubbens långväga släkt på besök, och vi bjöd ju såklart på fika. Jag bakade en limesockerkaka, men det var inte allt... Pappersgubbens föräldrar tänkte att vi har ju så mycket att stå i med att packa upp flyttkartonger, så de tog med "lite" fikabröd också. Dessutom måste man ju ha något att dricka i värmen, så de hade även med läsk. Resultatet: ett fikabord som dignade av socker! Men det var väldigt gott....

1 kommentar:

  1. Ett fikabord som dignade av socker, det är väl det man drömmer om!? ;-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!