tisdag 28 augusti 2007

Fikaträff hos Becca

I numer vanlig ordning sov Lilla Skruttan till 09:30 imorse igen... Nåja, den här gången sov faktiskt mamman också *hihi* På dagens agenda stod fikaträff hos Becca! Lilla Skruttan somnade lite sent idag pga sovmorgonen (suprize?), så i vanlig ordning kom vi lite sent. De som var där var Jenny med Wiggo, Magda med Max ock såklart Becca med Alicia. Väl inne bjöds det på mumsig rabarberpaj och massa vaniljsås till fikat. Dock är det inte längre så lätt att sitta i lugn och ro med fika när man har fyra busungar som springer kring benen. I vanlig ordning så röjs det runt som tusan, och så klart ska Lilla Skruttan vara värst med sin extremt höga vrål och hårda tag... Hon drog till och med ner Max, men i fallet fick hon honom över sig och fick ett litet blåmärke i tinningen. Men inte lugnade hon sig för det inte! Näe hon försatte att röja till det blev dags att åka hem... Det var i alla fall en mycket trevlig fika, och det är ju såklart alltid roligt att träffa dessa mammor! Härligt att barnen leker och har kul ihop, men jag kanske ska ge Lilla Skruttan Valium innan nästa besök? *hehe* Tack allihopa för en trevlig eftermiddag!!!
Efter besöket hos Becca åkte jag och Lilla Skruttan till EKO för lite shopping. Jag hittade en lampa som jag letat efter. Den ska sitta i vardagsrummet. Vi har nämligen reda en och ville ha en till likadan, eftersom det finns två lampplatser i det här vardagsrummet. Det belv lite annat smått och gott också, bland annat två pekböcker till Lilla Skruttan, varav en är en sk bitok med lite bitgummi på toppen. Praktiskt!

1 kommentar:

  1. Tack för igår! Jag tror nog att de har förlåtit varandra ganska snart ;-) Det går ju upp och ner rätt rejält när de är i den här åldern :D Men de är ju så underbart söta alla våra barn! Man blir så glad bara av att se fotona på dem tillsammans :D

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!