måndag 23 juli 2007

SPAaaaaaaaaaah!!!!

När jag fyllde år i september förra året fick jag ett presentkort på ett SPA i present. Jag har inte haft tid/inte fått tummen ur att boka in några behandlingar - förrän nu!!! Jag tog med syster Hundgalen, som fick ett presentkort på samma SPA av mig och syster Dagisfröken när hon fyllde år i år (baktanke?!?). Så idag kom vi äntligen iväg!!!! Åh, vilken eftermiddag det blev!!!! Snacka om njutning!!!
Jag tog först en ögonfransfärgning (första gången). Det blev jättebra - nu ser det ut som om man har mascara på sig hela tiden ju - jättebra för en latmask som jag...
Efter det fick jag en aromainpackning. Det innebar först en scrub av hela kroppen (medelst efterföjande dusch) och sedan fick man en inpackning insmord med en doft av en olja man fått välja innan. Medan inpackningen verkade fick jag ett härligt, varmt täcke över mig och en ansiktsbehandling. I korta drag gick den ut på tvätt, algmask, insmörjning och massage. Tänk er nu alltså ett halvupplyst rum, inpackad i något som doftar riktigt gott, under ett varmt täcke och sedan en ansiktsmassage samtidigt... Visst låter det underbart? Det var det verkligen! Efter aromainpackningen var det dags för nästa behandling - fot-SPA. Först sattes mina väldigt slitna och hemska fötter i ett härligt, varmt fotbad. Därefter fick de uppleva lite scrubbing och åter till badet. Sedan blev det en lerinpackning med påse över för de vid det här laget rätt uppluckrade fossarna. När detta var över var det dags för ett nytt bad med härligt eukalyptusdoftande salt i - och jag lovar, nu var fosserna verkligen uppluckrade och skrynkliga. Så då var de redo för stora fotfilen... För att göra dem riktigt mjuka och möra fick de en ordentlig fotkräm och fotmassage som avslutning - jag tror aldrig mina fossar varit så lyckliga!!! De var i sjunde himlen och gick på molnen!!!
Summasummarum - EN UNDERBAR STUND I LUGN OCH RO!!! Nu är jag avkopplad - det kan jag lova!

4 kommentarer:

 1. Du, det låter ju helt fantastiskt underbart! Vad fräsch o snygg du måste känna dig nu :-D Jag har drömt om Spa i flera år känns det som, men det är ju liksom inget man unnar sig själv av nån anledning.

  SvaraRadera
 2. Hej och kul att du tittade in hos mig. Jag har varit här inne några gånger och är sååå impad (och avis) på dina scap'ar. :D Skönt med spa. Jag fick en massa behandlingar som presentkort när jag fyllde 30... FÖr tre års sen som jag fortfarande inte utnyttjat. Antagligen har presentkorten gått ut för länge sen.

  SvaraRadera
 3. Det låter ju galet skönt!! Fast fotbehandling hoppar jag över.. ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Gud så skönt det där lät! Jag ska nog önska mig ett ordentligt spapaket när jag fyller 40 nästa år. Och vara borta nån vecka eller så :-D.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!