torsdag 12 juli 2007

Beslutsångest!!!!

Puh och pust!!! Idag har jag, Lilla Skruttan och Pappersgubben åkt runt halva StorStockholm (åtminstone södra delen) för att leta soffa. Vi har nu en soffgrupp i brunt skinn, som vi för övrigt gillar väldigt mycket. Dock funkar inte den här gruppen på 3+2+1 i nya huset, så nu ska ny soffa införskaffas! Vi vill ha en soffa som är ca 2,5+divan och i en färg som passar. Det låter lätt - men ack så man kan bedra sig!!!! Efter att ha besökt ca 5 butiker och surfat runt ett antal timmar på nätet, hittade vi några vi gillade. Vi lyckades tillslut komma ned till två stycken favoriter: en rostbrunorange på Mio och en nougatfärgad på Direktmöbler. Vi gillade designen på Mio-soffan och färgen passar bra i vårt vardagsrum. Dock var vi oroliga att det kanske inte var bra att låsa sig vid en färg, det blir ju lite svårare att variera stilen i rummet då. Därför gillade vi den nougatfärgade också... Så nu har vi haft en enorm beslutsångest över vilken soffa vi skulle välja. Rådlös som jag var ringde jag min kloka mor (ja, hon kan faktiskt vara det ibland). Hon föreslog att vi skulle ta den soffa vi gillar bäst och inte tänka så praktiskt. Det är ju viktigt att man har en soffa som man trivs med och det är sämre att ha en praktisk soffa som man inte tycker är tillräckligt snygg. Så tack vare mammas kloka råd blev det tillslut soffan på Mio. Den heter "Kingstone XL", men jag har inte hittat någon bild än... Snygg är den i alla fall!!! Så nu är vi ett antal tusen fattigare och måste åka och hämta en soffa ända ute i Veddesta (fanns bara kvar där)...
Men jag känner mig nööööjd!!!

Notering efteråt: Pappersgubben har ett foto av soffan i sinmobil och har nu monterat in den bilden i ett foto på vårt vardagsrum i nya huset. Så här blev det (Obs! soffan är inte riktigt så mörk som på bilden):

1 kommentar:

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!