söndag 22 april 2007

Helgen i korthet...

I lördags var Lilla Skruttan och jag i Farsta Centrum för att fika med Magda och Max. Som vanligt var det jättekul att träffas och snacka lite strunt mammor emellan. Tiden flög iväg, och så gjorde även våra små som hade svårt att sitta still en längre tid. Så när barnen tappat tålamodet bestämde vi oss för att shoppa lite. Vi sprang (nja, kanske fel val av ord - mera plöjde fram med barnvagnarna mellan alla helgshoppare) in på de vanliga ställena, och på H&M hittade jag lite kläder till Lilla Skruttan. Det bidde ett par gula sommarbyxor (där man kan rulla upp benen så det blir kortbyxor) och två söta T-shirts - mycket nöjd med inköpet! Efter shoppingen blev de små lite trötta (och även vi mammor), så det blev en glasspaus på torget i solen - härligt!!! Efter det var det tack och adjö till Max och Magda och vidare till nästa aktivitet...
Mini-Me (minsta syrran) kom och hälsade på och vi bestämde oss för att åka till Heron City och äta på PizzaHut - mums!!! Vi blev alldeles proppmätta så mycket som vi åt - dessutom toppade vi det hela med en fika och galss som efterrätt på ett fik i Heron... En riktigt härlig dag på det hela taget!!!!
Idag har vi äntligen lyckats byta till sommmardäck på "Vovven 2.0"!!! Lite sent, jag vet, men bättre sent än aldrig som man säger! Bytet skedde hemma hos Svärföräldrarna, och när "Vovven 2.0" var klar fick den även en liten dusch och rengöring - så nu är den såååå fiiiiin!!! Vi hann också med lite mat innan vi for vidare till söndagsnöjet - Babysim med Lilla Skruttan. Idag var ett riktigt höjdarbad för Skruttan, hon dök flera gånger och tyckte att det var jätteskoj!!!

Papparazzimamman har såklart varit framme lite i helgen och här kommer reslutatet...
"Hmmm, vem är det där?!?"

"Mamma, måste hon vara så närgången?!?"

Shoppingfynden - kolla vilka söta dinosaurier!

Middag på PizzaHut

1 kommentar:

  1. Hihi, vilka roliga bilder! De är så himla söta vår små gosetroll! Tack för en supermysig dag! Men måste du skriva om pizza hut?? Blev hungrig ju =P Kram

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!