onsdag 5 maj 2010

Ordlös Onsdag: Grönt är skönt!

Maj månad har nu gjort entré, och det med besked. Sakta väcks allt till liv igen. Fåglarna börjar kvittra. Fjärilar cirkulerar i skyn. Och grönskan återkommer gradvis. Och detta inspirerade mig till veckans tema i Ordlös Onsdag - nämligen "GRÖNT ÄR SKÖNT"

Har det hunnit bli någon grönska hos dig? Eller har du någon annan spännande tolkning av temat? Hugg kameran och ge dig ut på jakt efter gröna färger - för grönt ÄR skönt!

Här kommer min tolkning på temat:
Klicka på bilden för att se en förstoring

Vill du veta mer om Ordlös Onsdag och hur det fungerar? Klicka på "Ordlös Onsdag" ovan under huvudrubriken!

Lägg in ert bidrag via Mr Linky nedan. Ni ska lägga in länken till ert Ordlösa Onsdagsbidrag för veckan/permalänk - inte er bloggs/hemsidas förstasida. Alla länkar som inte är direkt till OO-bidraget raderas, för att det inte ska bli förvirrande för de som vill kommentera hos andra. Om ni råkar skriva fel länk - lägg in en ny länk, så raderar jag den första.Jag försöker hinna med att kika in till er alla, men jag hinner tyvärr inte alltid med att kommentera hos allihopa, då ganska många numer deltar i Ordlös Onsdag. Men jag gör mitt bästa för att hinna med att skriva en snutt. Och njuta av era härliga, vackra, mysiga bilder!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

14 kommentarer:

 1. Många fina gröna färger.

  SvaraRadera
 2. Min kanske är lite långsökt idag... men det gröna kommer i sommarens gryning.

  SvaraRadera
 3. Så här års stämmer "Grönt är skönt" bättre än annars tycker jag. Grönskan som är här eller på väg är ljuvlig.

  SvaraRadera
 4. För vissa är grönskan viktigare än annars. På lördag ska jag fota ett bröllop i den härliga grönskan. Jag hoppas det hinner slå ut lite mer till lördag. Så här ser det ut nu. Ha en skön onsdag allihop!

  SvaraRadera
 5. Vilken häftig bild med mycket grönt. Grodorna är för söta:)
  Ha en bra onsdag!

  SvaraRadera
 6. Det var en jätte gullig bild du hade här idag :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker okså om grodor

  SvaraRadera
 8. Hi, hi, ett grodpar bland blommorna. De ser söta ut. Själv valde jag både spröd grönska, nu är det verkligen skönt grönt där ute. :-) Men syndade också med något grönt och gott, en "Studentska" som rest från Uppsala innan den åts upp igår kväll i Aspudden. ;-)
  Bara att trivas i grönskan...

  SvaraRadera
 9. Grönt är verkligen skönt och nu när jag promenerat runt på alla som är här före mig så ser jag att Vitsippan fått den största uppmärksamheten .. visst man får passa på, snart är de oxså överblommade..
  Din bild med grodorna är kul:)

  Du tar inte så hårt på att inte inläggen är helt Ordlösa eller..??
  ord till bilder gör ju halva skillnaden .. inte det samma att lägga in dessa i kommentarerna, tycker jag i alla fall.
  Ha de..

  SvaraRadera
 10. Långt till naturligt grönt häruppe. Fick bli en av svägerskans alster istället.

  SvaraRadera
 11. Hmm, hur kunde det bli såhär nu då..........blir det inte en prins om man kysser en groda? Här verkar det ha gått lite snett ;-) /Anette

  SvaraRadera
 12. En både rolig och fin bild du hade lagt in idag. :)

  SvaraRadera
 13. Roligt grodpar och många fina gröna färger.Finfin bild.
  Min knoppas på bloggen nu :-)

  SvaraRadera
 14. Grönskan är helt klart på gång i Härnösand! Idag kom en liten snöskur trots att det var 10 grader... men den försvann lika snabbt igen som tur var.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!