onsdag 8 september 2010

Ordlös Onsdag: Vattendroppar

Sensommaren är nu ett faktum, och morgonluften är frisk och kylig. Daggen ligger oftast tung över de ännu gröna bladen medan solens strålar försöker leta sig fram mellan molnen. Ibland kommer även regnet fram, och stora vattenpölar bildas. Kanske någonstans i allt detta vatten kan ni hitta inspiration till veckans tema här i Ordlös Onsdag? Veckans tema är nämligen "VATTENDROPPAR"

Här kommer mitt bidrag:
Klicka på bilden för att se en förstoring.

Vill du veta mer om Ordlös Onsdag och hur det fungerar? Klicka på "Ordlös Onsdag" ovan under huvudrubriken!

Lägg in ert bidrag via Mr Linky nedan. Ni ska lägga in länken till ert Ordlösa Onsdagsbidrag för veckan/permalänk - inte er bloggs/hemsidas förstasida. Alla länkar som inte är direkt till OO-bidraget raderas, för att det inte ska bli förvirrande för de som vill kommentera hos andra. Om ni råkar skriva fel länk - lägg in en ny länk, så raderar jag den första.Notering i efterhand: Vilka toppenfina bidrag ni har allihopa - det ena vackrare än det andra. Jag har tittat runt hos er, och bara njutit av alla vackra bilder på vattendroppar. Tyvärr hinner jag inte med att kommentera hos er alla, även om jag önskade att jag hann. Men först och främst är jag tvåbarnsmorsa, och i andra hand amatörfotograf ;)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

10 kommentarer:

 1. Svårt tema. Din bild längst upp till höger där dropparna precis börjar rinna är häftig.

  SvaraRadera
 2. Fint bildkollage du har gjort!!

  SvaraRadera
 3. Hvor er det en dejlig collage :-)

  SvaraRadera
 4. Vattendroppar är så himla fint och du har fotat dina bilder så himla bra:)

  SvaraRadera
 5. Så fint du gjort med dina vattendroppar - själv har jag svårt att "fånga dem" med min kamera men några har jag lyckats med och valde ut en på min sida idag.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar ditt collage!
  Jag kom ihåg att jag tog ett kort inifrån bilen när vi överraskades av ett skyfall under en av sommarens bilturer. Passar väl bra under temat vattendroppar?

  SvaraRadera
 7. Ett härligt collage! Att fota droppar är minsann inte så enkelt.:) Här kommer i alla fall ett par droppar från mig.
  Ha en bra onsdag!

  SvaraRadera
 8. Tycker verkligen om din bild på de rinnande dropparna. Själv så har jag kanske fuskat lite, men fuktigt är det i alla fall ;-)

  SvaraRadera
 9. Har just hittat hit och blev väldigt sugen på din utmaning med vattendroppar. Satte på vattenkranen och försökte hinna trycka av i rätt tid. Hade ett färgat papper bakom för att få en fin bakgrund. Kommer garanterat att haka på fler onsdagar!
  Tack för fin inspiration med dina bilder. Nu ska jag titta in på de andra bidragen.
  Kram Tin

  SvaraRadera
 10. Du har fångat några snygga droppar. Det blev mycket experimenterande för att få till lite droppar. ;-)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!