Ordlös Onsdag

Hej och välkomna till Ordlös Onsdag. Jag heter Susanne och är, precis som bloggtiteln antyder, tvåbarnsmorsa. Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa presentationen. Jag kommer från och med nu att ta hand om Ordlös Onsdag (OO). Den som startade OO var Nejma i Marocko. Efter henne tog akson över stafettpinnen, och nu har turen kommit till mig.

Så här fungerar det:
Ordlös Onsdag är ett fotoprojekt, där vem som helst som har en blogg kan deltaga. Det går till så att jag varje onsdag lägger upp ett inlägg om veckans tema. Därefter lägger varje deltagare upp en bild i sin blogg på sin tolkning av temat, och skriver sedan en kommentar i mitt inlägg till den veckans tema. Skriv in permanenta länken till inlägget i kommentaren också, så har övriga deltagare/läsare lättare att hitta till just din bild. Ingen föranmälan krävs för att deltaga.

Eftersom jag också kommer att deltaga, lägger jag in mitt bidrag i det inlägg där temat står. En kategori som heter "Ordlös Onsdag" finns under mina etiketter i vänstra kolumnen. Där kommer ni att finna alla teman. Eftersom jag själv gillar bildredigering, tycker jag att det är helt OK att "bearbeta" sitt foto om man vill.Det behöver inte heller vara ett dagsfärskt foto, utan man får gärna "rota i arkivet" också.


OO har några enkla regler, som jag ber alla deltagare att följa:
1. Endast "barnvänliga" bilder! Bilderna får inte vara stötande, pornografiska eller rasistiska.
2. Inlägget skall vara ordlöst. Det är just det som är utmaningen - att finna ett foto som tolkar temat utan att en förklaring behövs. Man får gärna skriva något kort i kommentaren i inlägget där jag presenterar veckans tema, men inlägget med bilden i deltagarens blogg ska vara just ordlöst.
3. Fotot ska vara taget av dig som deltar.

Länkar till foton som inte följer reglerna ovan, eller inte följer temat alls, kommer att tas bort från kommentarslistan.

Jag har nu avslutat mitt jobb med Ordlös Onsdag och lämnat stafettpinnen vidare. Därför kan ni numer hitta Ordlös Onsdag här: http://zerowordsphoto.wordpress.com