Vem är tvåbarnsmorsan bakom kaoset?

Jo, en smått galen tjej, sambo, matte och mamma på 30+ som älskar sitt liv (mestadels i alla fall) (när det blåser medvind) (och jag sovit på natten) (och tvätthögen inte vuxit sig högre än Turning Torso) och dem omkring det! Skriver om allt mellan himmel och jord som rör och berör mitt liv och mig. Och alla andra. Och kanske dig?

Jag försöker styra livet rätt mellan dammråttor, tvätthögar, bus och allmänt kaos. Ibland blir det pannkaka, ibland blir det lycka - men allt är kryddat med kärlek!


Jag gillar att både fotografera och arbeta med bildbehandling i datorn, vilket nog syns både i det ena inlägget och det andra...Min lilla familj består av: 
Pappersgubben - min sambo, livskamrat och vän. En man som gärna jazzar loss i vardagsrummet en vanlig onsdag, till grannarnas stora glädje (sorg?)
Skruttan - vår dotter född i juli 2006. Hennes motto är "fullt ös, energitös!" och hon har alla järn i elden på en gång. Jämnt. Kan inte gå, bara springa. Är full av kärlek till sin familj och positivism. Pratar hela tiden. En kvinnlig Lasse Granqvist helt enkelt.
Lilleman - vår son född maj 2009. En liten eftertänksam herre med glimten i ögat och skrattet nära till hands. Gör sitt bästa för att hänga med storasyrran. Både i rörelse och tal...
Platon & Athena - våra katter,som alltid håller oss sysselsatta, när inte barnen gör det. Med att tex välta blomkrukor. Eller klösa på soffan. Eller bara ligga och jäsa i mattes eller husses knä, som bara en katt kan.

Jag har också en stor familj, och den består av:
Babbelmamman - min mamma, resten av smeknamnet säger allt. Och det går i släkten...
Handyman - min mammas man och tillika min bonuspappa. En karl som inte kan låta bli att bygga hus på fritiden.
Syster MiniMe - minsta syrran, lik mig på mer än ett sätt. Har Handyman som pappa. Är en hejjare på att sjunga, och vackrare sångröst får man leta efter!
Syster Dagisfröken - nästa syrra, jobbar som dagisfröken. Visa henne ett barn och du har barnvakt för resten av ditt liv. Har dottern Cubanita tillsammans med Kubanen. Har Handyman som pappa. Lever livet i coola förorten.
Syster Hund - sista syrran, som älskar allt vad hundar heter. Har dottern Buddha tillsammans med Marockanen. Har Båtfarsan som pappa. Lever livet på landet och bygger ut med hjälp av Handyman.

Båtfarsan - min pappa, tillika en mycket noggrann man. Lever och andas båtar och båtmotorer. Lever ihop med Ghanatjejen. Lever livet på landet och i skärgården.

Professorn - min svärfar tillika professor och vår högerhand i allt som gäller ekonomi. Skruttans stora idol.
Diplomatrisen - min svärmor, världens mest diplomatiska kvinna. Är sprungen ur Hälsingemyllan. En ovärderlig kvinna.